Hopp over navigasjon
    
Søk med mobilen
Omslagsbilde
""
Logg inn øverst til høyre, med nasjonalt lnr for å gi stjernekast
Utgitt:
[ 2019 ] . - Bok . - 300 sider
Bokmål
Sjanger:
Opplysninger:
Fleksitarianere spiser hovedsakelig mat som består av grønnsaker. De bruker lite kjøtt, litt mer fisk, men kun som tilbehør. Forfatteren vokste opp med dette kostholdet. I denne boken viser hun hvordan man lager mat der grønnsaker, belgfrukter, nøtter og bær er hovedingredienser og kjøtt og fisk blir brukt til å krydre rettene. Her lærer man å bruke belgfrukter og kikerter og andre mettende grønnsaker på en ny måte. Omtalen er utarbeidet av BS.
Hylleplass:
641.5 BOU
Bestill       Husk denne

(beta)Bli den første til å skrive anmeldelse

AvdelingBindPlasseringHylleNoteStatus
Øvre Eiker hovedbibl., voksenavd. MatUtlånt til 10/10/2019
Fleksitarianere spiser hovedsakelig mat som består av grønnsaker. De bruker lite kjøtt, litt mer fisk, men kun som tilbehør. Forfatteren vokste opp med dette kostholdet. I denne boken viser hun hvordan man lager mat der grønnsaker, belgfrukter, nøtter og bær er hovedingredienser og kjøtt og fisk blir brukt til å krydre rettene. Her lærer man å bruke belgfrukter og kikerter og andre mettende grønnsaker på en ny måte.
Vis alltid denne fanen

Bibliotekarenes bokanmeldelser - fra anbefalinger.deichman.no

Vis alltid denne fanen
  • Tips en venn om Litt kjøtt, mer fisk, mest grøn
  • Del på Facebook
  • Vis Facebooks Liker-knapp
  • Del på Twitter
  • Vis QR-kode med lenke for mobil
  • Foreslå innkjøp
  • Annen visning

Huskeliste

Lista er tom
https://oeikbib.bib.no/cgi-bin/websok?tnr=338817